Profielen Entree

Wat voor werk je ook wilt of gaat doen, in elke branche moet je weten hoe het er in een bedrijf aan toegaat, aan wat voor regels je je moet houden, moet je op tijd komen en met allerlei verschillende collega’s kunnen samenwerken. Hieraan wordt bij elk profiel aandacht besteed.

Bij Entree kun je kiezen uit de volgende profielen:

 Assistent logistiek
In de logistiek werk je bijvoorbeeld in een magazijn en zorg je voor de ontvangst en opslag van spullen.
Geïnteresseerd in het profiel Assistent logistiek? Dit profiel kun je op dit moment volgen bij het Kellebeek College en het Radius College.

Assistent dienstverlening en zorg
In de zorg, bij de kapsalon, bij facilitair werk in de schoonmaak en de horeca doe je allerlei dienstverlenend werk. Denk aan schoonmaak, huishoudelijk werk en verhelpen van mankementen bij mensen thuis.

Geïnteresseerd in het profiel Assistent dienstverlening en zorg? Dit profiel kun je op dit moment volgen bij het Vitalis College en het Kellebeek College.

 - Assistent procestechniek
In de procesindustrie ben je verantwoordelijk voor de productie van een machine. Je zorgt voor de afstelling van de machine en houdt in de gaten of de kwaliteit van het product, dat eruit komt, in orde is.

Geïnteresseerd in het profiel Assistent procestechniek? Dit profiel kun je op dit moment volgen bij het Kellebeek College.

 - Assistent verkoop/retail
In de verkoop help je bij het ontvangen van klanten, in orde brengen van de winkel en opslaan van aangeleverde goederen.

Geïnteresseerd in het profiel Assistent verkoop/retail? Dit profiel kun je op dit moment volgen bij het Kellebeek College. - Assistent bouwen, wonen en onderhoud

In de sector bouwen, wonen en onderhoud is van alles mogelijk. Op een bouwplaats doe je allerlei soorten werk dat het werk voor de bouwvakkers makkelijker maakt. Ook bij schilders en de timmer-, hout- en meubelindustrie is er werk voor jou.

Geïnteresseerd in het profiel Assistent bouwen, wonen en onderhoud? Dit profiel kun je op dit moment volgen bij het Kellebeek College en het Radius College.

  - Assistent mobiliteitsbranche
In garages help je monteurs en zorg je voor het op orde houden van de werkplaats.

Geïnteresseerd in het profiel Assistent mobiliteitsbranche? Dit profiel kun je op dit moment volgen bij het Kellebeek College en het Radius College.

 - Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
In restaurants en snackbars en andere bedrijven die met voeding te hebben, bewerk en verwerk je allerlei soorten voedingsmiddelen. Dat kan in kleine bedrijven zijn, bijvoorbeeld in bakkerswinkels, maar bijvoorbeeld ook in een fabriek.

Geïnteresseerd in het profiel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie? Dit profiel kun je op dit moment volgen bij het Kellebeek College.

 - Assistent plant of (groene) leefomgeving
Je kunt gaan werken in kwekerijen, in tuincentra en bij hoveniersbedrijven. In al die gevallen werk je met planten. Je helpt met het opkweken ervan of de aanleg en het onderhoud van tuinen en openbaar groen.

Geïnteresseerd in het profiel plant of (groene) leefomgeving? Dit profiel kun je op dit moment volgen bij het Prinsentuin College en het Kellebeek College.

 - Assistent installatie- en constructietechniek
Je werkt als assistent bij een bouwbedrijf, in magazijnen en opslagplaatsen of bijvoorbeeld bij een bedrijf in de elektrotechniek. Je gaat aan de slag met gereedschap en apparaten. Het helpen van collega's, door bijvoorbeeld het aangeven van materialen, kan ook tot je werkzaamheden behoren.

Geïnteresseerd in het profiel Assistent installatie- en constructietechniek? Dit profiel kun je op dit moment volgen bij het Radius College en het Kellebeek College.